تبلیغات
آشپزی - کاسرول ژانبون و پنیر

آشپزی - کاسرول ژانبون و پنیر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - کاسرول ژانبون و پنیر آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها
کاسرول ژانبون و پنیر
Ham and Cheese Breakfast Casserole 2

مواد مورد نیاز:

  • کره (برای چرب کردن ظرف)
  • نان تست (یک بسته)
  • پنیر چدار
  • ۸ عدد گوجه فرنگی کوچک یا ۱۶ عدد گوجه گیلاسی
  • ژامبون خرد شده (دو و نیم پیمانه)
  • ۱۰ عدد تخم مرغ
  • ۳ پیمانه شیر
  • نمک و فلفل به اندازه کافی

دستور تهیه:

داخل ظرف ۲۲ در ۳۲ سانتیمتری را چرب کنید و نان ها را کف آن بچینید. نان ها را به شکل مثلثی برش بزنید و کف ظرف را تا جایی که می توانید پر کنید.

Ham and Cheese Breakfast Casserole 2

مقداری پنیر روی نان ها بریزید. سپس نصف گوجه فرنگی ها و بعد نصف ژامبون ها را روی آن بریزید. دوباره یک لایه نان روی آن ها بچینید. دوباره پنیر، گوجه فرنگی و ژامبون بریزید و در آخر روی آن ها یک لایه دیگر نان قرار دهید.

داخل یک ظرف شیر، تخم مرغ و نمک و فلفل را هم بزنید و به آرامی روی نان ها بریزید. با دست نان ها را کمی فشار دهید. در آخر یک لایه دیگر پنیر بریزید.

روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

سپس به مدت نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید. فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید، کاور ظرف را بردارید و داخل فر قرار دهید.

غذا را به مدت ۵۵ الی ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پف کند و طلایی رنگ شود. برای این که کاسرول بهتر پخته شود رویآن را با فویل بپوشانید و ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

سپس کاسرول را از فر بیرون بیاورید، بگذارید به مدت ۵ دقیقه کمی سرد شود و سپس آن را برش زده و میل کنید.



تاریخ : شنبه 28 بهمن 1396 | 01:10 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.