تبلیغات
آشپزی - حلیم بادمجان

آشپزی - حلیم بادمجان

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - حلیم بادمجان آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها
حلیم بادمجان
حلیم بادمجان
مواد لازم:

  • بادمجان قلمی: 6عدد
  • گوشت سردست یا گردن یا قلوه‌گاه گوسفندی: 350 گرم
  • عدس: یك‌دوم پیمانه
  • برنج: یك‌چهارم پیمانه
  • بلغور گندم: یك‌هشتم پیمانه
  • پیازداغ و سیرداغ: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • نمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • كشك: 200 گرم
 
 حلیم بادمجان

روش تهیه:

1 - بادمجان‌ها را پوست گرفته، نمك بزنید تا تلخی‌ آنها گرفته شود، سپس آنها را در روغن سرخ كنید.

2 - گوشت را با مقداری از پیازداغ و زردچوبه بپزید، سپس عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه كرده اجازه دهید تا به خوبی بپزد و جا بیفتد.

3 - حلیم جاافتاده و پخته شده را از روی حرارت برداشته با گوشت‌كوب دستی مدام بكوبید تا كشدار شود.

4 - كشك را اضافه كنید. نعناع داغ، پیازداغ، نمك، فلفل و سیرداغ را به حلیم بیفزایید و اجازه دهید تا با هم بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.

نكته:

 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.

2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.

3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.

منبع: مجله برترین ها


تاریخ : شنبه 28 بهمن 1396 | 12:57 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.