تبلیغات
آشپزی - طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

آشپزی - طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو

طرز تهیه ران مرغ با طعم لیمو ران مرغ,ران مرغ,ران مرغ سوخاری

ران مرغ سرخ شده

 

مواد لازم ران مرغ با طعم لیمو :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

آب لیمو

¼ پیمانه

100 گرم / 26 کالری

پوست رنده شده لیمو

1 قاشق سوپخوری

نامشخص

سیر له شده

2 حبه

100 گرم / 120 کالری

برگ تازه آویشن

3 قاشق چایخوری

100 گرم / 95 کالری

جعفری تازه

ریز خرد شده 2 قاشق چایخوری

100 گرم / 34 کالری

ران مرغ

4 عدد پوست نگرفته و با استخوان

100 گرم / 200 کالری

نمک دریائی و فلفل تازه

به میزان لازم

نامشخص

 

روش تهیه ران مرغ با طعم لیمو :

*. آکاایران : در ظرفی که بتوان درب آن را محکم بست(هوا به داخل آن کشیده نشود) تمامی مواد بجز ران مرغ ها را به خوبی مخلوط کرده و مخلوط را به صورت خمیر در آورید.ران مرغ ها را به مواد مخلوط شده اضافه کرده.

*. اطراف ران ها را کاملا به مواد آغشته کنید.درب ظرف را بسته و مخلوط را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا ران ها کاملاً مزه دار شود.بعد از 2 ساعت ظرف را به مدت 20 دقیقه در هوای اتاق قرار دهید.

*. فر را در دمای 425 درجه فارنهایت(220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.سینی فر یا ظرف مورد نظر را با اسپری به روغن آغشته کنید.مرغ ها را از ظرف خارج کرده و برروی تخته چوبی آشپزخانه قرار دهید.

*. هر دو طرف مرغ ها را با نمک دریائی و فلفل مزه دار کنید.ران ها را در ظرف یا سینی فرقرار دهید و در صورت تمایل روی هرکدام از رانها روغن زیتون بریزید.ظرف را به مدت 25-20 دقیقه بر روی سینی وسطی فر قرار دهید.

*. ظرف را بعد از 20 دقیقه از فر خارج کرده و باقیمانده مواد را مجدداً به ران ها مالیده و 25-20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا زمانیکه تمام مواد به خرد ران ها برود.ظرف را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه سرو کنید.

 

خواص جعفری :

*. درد مفاصل بسیار آزاردهنده است و متأسفانه این روزها خیلی ها از آن شکایت دارند. برای تسکین این دردها جعفری را امتحان کنید. روش استفاده در این مورد بدین شرح است:یک دسته جعفری را در نیم لیتر آب داغ کنید؛ وقتی آب به جوش آمد زیر آن را کم کرده اجازه دهید به مدت 2 دقیقه به آرامی بجوشد. جعفری ها را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در مخلوط کن بریزید تا به صورت خمیر دربیاید. سپس این خمیر را روی یک پاچه ی نخی پهن کنید و مرهم را روی مفاصل دردناک بگذارید. بعد از دو ساعت پوست را شستشو داده و دوباره این کار را تکرار کنید.همچنین می توانید 1 قاشق غذاخوری جعفری را در 250 میلی لیتر آب ریخته، به مدت 10 دقیقه بجوشانید و در فواصل روز از این دمنوش میل کنید.

 

منبع : http://www.akairan.com



تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1395 | 12:03 ق.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.