تبلیغات
آشپزی - انچیلادای گوشت تابه ای –

آشپزی - انچیلادای گوشت تابه ای –

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - انچیلادای گوشت تابه ای – آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها
انچیلادای گوشت تابه ای – 

انچیلادای گوشت تابه ای – 

زمان آماده سازی : 5 دقیقه

زمان کل : 20 دقیقه


مواد لازم برای 4 سرو

گوشت گاو چرخ کرده

450 گرم

سس پیکانته یا سالسا

480 گرم

تورتیلای ذرت

8 عدد 2 و نیم سانتی خرد شده

پنیر چدار رنده شده

1 فنجان

خامه ترش

یک چهارم فنجان

پیاز سبز خرد شده

1 ق غ در صورت تمایل

 

طرز تهیه :


گوشت را در تابه ای 25 سانتی روی حرات متوسط به بالا تفت دهید تا قهوه ای شود و هر از گاهی هم بزنید و گوشت ها  را از هم جدا کنید .

روغن اضافه اش را بکشید و سس پیکانته و تورتیلا و نیمی از پنیر را به تابه اضافه کرده و مخلوط کنید و صبر کنید به جوش آید . شعله را کم کرده و در ظرف را گذاشته و 55 دقیقه دیگر بگذارید ملایم با هم بجوشند .

قبل از سرو باقیمانده ی دیگر پنیر را رویشان پاشیده و با خامه ترش و پیاز سبز خرد شده سرو نمایید .



تاریخ : یکشنبه 26 دی 1395 | 11:27 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.