تبلیغات
آشپزی - اجیل پلو

آشپزی - اجیل پلو

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - اجیل پلو آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

آجیل پلوآجیل پلو در سرآشپز پاپیون مواد لازم برای۵ نفر برنج ۵۰۰ گرم بادام هندی ۱۰۰ گرم کشمش ۱/۲ پیمانه کنجد سائیده شده ۱ قاشق سوپ خوری زردآلو خشک ۱/۲ پیمانه زعفران آب گرفته ۱ استکان پسته خلال ۱/۲ پیمانه روغن ۲ قاشق سوپ خوری سیر له شده ۴ حبه پیاز ریز شده متوسط ۱ عدد زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۲ لیوان کره ۵۰ گرم طرز تهیه ۱- برنج را شسته و به مدت 1ساعت خیس می گذاریم. سپس برنج را جوشانده و آبکش می نماییم. ۲- روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم می کنیم. سیر له شده ، پیاز ریز شده ، ادویه ، کنجد ساییده ، زیره و هل ساییده را در تابه می ریزیم و به مدت چند دقیقه هم می زنیم. کمی که رنگ آن طلایی شد ،برنج آبکش شده را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا برنج و مواد مخلوط شوند. ۳- آب و زعفران را بر روی برنج ریخته با حرارت ملایم می گذاریم تا آب مواد کشیده شود در حدود نیم ساعت با حرارت ملایم کافی است. ۴- سپس زرد آلو ، کشمش و بادام هندی را اضافه کرده و به هم می زنیم تا مخلوط شوند و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه کاملا بپزد. سپس در موقع کشیدن غذا خلال پسته را روی آن می دهیم.



تاریخ : دوشنبه 1 شهریور 1395 | 12:37 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.