تبلیغات
آشپزی - .

آشپزی - .

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - . آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

سس سالسای گوجه فرنگی کبابی

مواد لازم برای 4 فنجان سس

گوجه فرنگی 4 قاچ شده

900 گرم

فلفل هالاپینو نصف شده بدون دانه

4 عدد

پیاز 4 قاچ شده

1 عدد متوسط

سیر نصف شده

6 حبه

لیمو ترش تازه

2 عدد

گشنیز خرد شده

یک چهارم فنجان

نمک

2 ق چ

شکر

2 ق چ

فلفل سیاه

نصف ق چ

 

طرز تهیه :

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . گوجه فرنگی ، هالاپینو ، پیاز و سیر را در یک ردیف روی سینی فر بچینید و 1 – 2 قاشق روغن زیتون رویشان بریزید و سینی را به مدت 15 – 20 دقیقه در فر بگذارید تا گوجه ها شروع به نرم شدن کنند .

سس سالسا,سس گوجه فرنگی,طرز تهیه سس سالسا

شعله ی بالای فر را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا پوست گوجه ها و هالاپینو شروع به برشته شدن کند .

فر را خاموش کرده و سینی حاوی سبزیجات را کناری بگذارید تا خنک شوند . سپس سبزیجات کباب شده را در غذاساز ریخته آب لیمو رااضافه کرده و میکس کنید تا گوجه ها به حالت خرد شده درآیند سپس نمک ، شکر و فلفل را با سس مخلوط نمایید ودر آخر گشنیز را اضافه کنید . این سس را میتوانید به صورت گرم سرو کنید یا در ظرفی دربسته در یخچال نگهداری نمایید .



تاریخ : جمعه 18 تیر 1395 | 02:07 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.