تبلیغات
آشپزی - میگو پفکی

آشپزی - میگو پفکی

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - میگو پفکی آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

میگو درشت تازه و تمیز شده برای هر نفر 200 گرم(1کیلو برای 5 نفر)برای زبیاتر شدن میگو ها
بهتره دُم میگو رو جدا نکنید.
آرد سفید 4قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه فوری 1قاشق مربا خوری سر پر
شکر 1قاشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
آّب ولرم به اندازه ای که وقتی مواد رو با هم مخلوط می کنیم به غلظت برسن
زعفران و ادویه برای خوش رنگ و خوشبو شدن میگو

روغن به میزان لازم

توی یک ظرف در دار آرد سفید و پودر خمیر و شکر،نمک،زعفران و ادویه را با هم مخلوط می کنیم.

و آّب ولرم رو اضافه می کنیم تا بشکل خمیری با غلظت ماست بدست بیاد و در ظرف رو گذاشته

و به مدت 20 دقیقه صبر می کنیم خمیر جا بیفته و حجم دار بشه و پف کنه.

خمیر که آماده شد توی سرخ روغن میریزید و میزارید که خوب داغ داغ بشه

یا اگه سرخ نبود توی یک ظرف گود روغن بریزید وداغ کنید و میگوها رو که از

قبل شسته و آماده کردید توی خمیر بزنید و دقت داشته باشید تمام سطح

میگوها اغشته به خمیر بشه و بعد میگو رو توی روغن داغ و با حرارت زیاد سرخ

کنید برای سرخ کردن میکوها حتما باید روغن به اندازه ای تو ظرف باشه که وقتی

میگو رو داخلش میزارید میگو توی روغن شناور بشه.



تاریخ : دوشنبه 13 اردیبهشت 1395 | 10:09 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.