تبلیغات
آشپزی - دسر زعفرانی

آشپزی - دسر زعفرانی

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - دسر زعفرانی آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

خامه= ۲۰۰ گرم
شیر =۱ پیمانه
شکر= نصف پیمانه(اگر دوست دارید دسرتون شیرین تر باشه…بیشتر شکر استفاده کنید)
آب جوش= نصف پیمانه
پودر ژلاتین= ۲ قاشق غذاخوری
وانیل =۱٫۴ قاشق مرباخوری
گلاب =به اندازه لازم(بعضی گلابها عطر بیشتری دارند)
هل آسیاب شده=۱٫۴ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده نسبتا غلیظ= ۲ قاشق غذاخوری

ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده به صورت بن ماری(حرارت غیر مستقیم)تا مثل سفیده تخم مرغ شود.
خامه و شکرو وانیل را مخلوط کرده ،شیر را کم کم به آن اضافه میکنیم.وقتی دمای ژلاتین و شیر یک اندازه شد،ژلاتین را با شیر و بقیه مواد خوب مخلوط میکنیم.زعفران،هل . گلاب را اضافه می کنیم.در قالب ریخته و به مدت ۴ یا ۵ ساعت در یخچال گذاشته تا دسر خودش را بگیرد.من برای تزیین از ترافل رنگی استفاده کردم



تاریخ : یکشنبه 12 اردیبهشت 1395 | 11:35 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.