تبلیغات
آشپزی - کاری سبزیجات پائیزی

آشپزی - کاری سبزیجات پائیزی

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - کاری سبزیجات پائیزی آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

کاری سبزیجات پائیزی در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

http://pchef.ir

کدوحلوایی ۸۰۰ گرم

کنسرو نخود ۱ قوطی

پیاز قرمز ۱ عدد

سیر ۲ حبه

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری

پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری

دارچین ۱ قاشق غذاخوری

عصاره سبزیجات ۱ لیوان

روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱- ابتدا پوست کدو را گرفته و تخمه‌های آن را خارج می‌کنیم. سپس به صورت مکعب‌های کوچکی به اندازه نخود‌ها خرد کنید. توجه کنید؛ وزن کدویی که در مواد اولیه آورده شده منظور کدوی خرد شده است نه کدوی درسته.

۲- پیاز را خرد کرده، در تابه کمی روغن مایع ریخته و پیاز را به مدت 7 دقیقه روی شعله متوسط سرخ کنید؛ سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهیدو ادویه‌ها را اضافه کنید

۳- بعد از یک دقیقه که بوی ادویه‌ها بلند شد، کدوهای خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کرده حدود 10 دقیقه تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده با مواد مخلوط می‌کنیم تا کمی سرخ شود

۴- بعد از 2دقیقه، کنسرو نخود آبکش‌شده و عصاره سبزیجات را به تابه اضافه کرده و مواد را کاملا مخلوط می‌کنیم. در تابه را گذاشته و 15 دقیقه زمان می‌دهیم تا مواد پخته شوند

۵- توجه کنید که در حین پخت کدو‌ها له نشود. در ‌‌نهایت کرمی با دانه‌های نخود و کدو آماده می‌شود

۶- این غذا را با برنج سرو کنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 05:54 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.