تبلیغات
آشپزی - قارچ شکم پربا مرغ و پنیر فتا

آشپزی - قارچ شکم پربا مرغ و پنیر فتا

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - قارچ شکم پربا مرغ و پنیر فتا آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

قارچ شکم پربا مرغ و پنیر فتا در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

گوشت مرغ ۲۰۰ گرم

پنیر فتا ۷۵ گرم

قارچ بزرگ تازه(یا 750 گرم) ۱۰ عدد

خامه ترش ۴ قاشق غذاخوری

آرد ۱ قاشق غذاخوری

پنیر موزارلا خرد شده ۱/۲ لیوان

جعفری خرد شده به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه و سفید به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- قارچ به طور کامل بشویید ،با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم

۲- مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم

۳- با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردهو به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم

۴- آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم

۵- به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم .

۶- کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید

۷- در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم

۸- مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم

۹- با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم

۱۰- روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم نوش جان

سایر نکات

طرز تهیه خامه ترش در بخش سس ها موجود است.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 04:52 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.