تبلیغات
آشپزی - شنیسل مرغ

آشپزی - شنیسل مرغ

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - شنیسل مرغ آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

شنیسل مرغ در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

سینه مرغ ۴ عدد

آرد سوخاری یا خرده نان ۱ لیوان

تخم مرغ ۲ عدد

زعفران حل كرده ۲ قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به مقدار لازم

روغن جهت سرخ كردن به مقدار لازم

آرد سفید به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا پوست سینه را گرفته، آنرا شسته و با كاغذ خشك كن نمائید. سینه را داخل نایلكس قرار داده و با بیفتك كوب بقدری بكوبید تا ضخامت سینه در تمامی قسمتها به یك اندازه شده و سینه كاملاً پهن شود.

۲- سینه ها را با پاشیدن نمك و فلفل به هر دو روی آنها طعم دار كنید. تخم مرغ ها را در بشقابی شكسته به آن زعفران و كمی نمك و فلفل اضافه كرده با چنگال بزنید تا مخلوط شوند.

۳- سینه را ابتدا داخل آرد سفید تا هر دو روی آن به آرد آغشته شود آرد اضافی را با تكان دادن مرغ گرفته و آنرا داخل مخلوط تخم مرغ كنید تا لایه ای از مخلوط روی سینه را بگیرد، در آخرین مرحله داخل آرد سوخاری غلتانیده و كنار بگذارید.

۴- در تابه ای روغن ریخته، روی حرارت تند قرار دهید تا كاملاً داغ شود(جهت تست داغ شدن شنیتسل را در تابه قرار دهید و اجازه دهید یكطرفه كاملاً برشته شود. سپس طرف دیگر را سرخ كنید.

۵- روی صافی یا كاغذ خشك كن قرار دهید تا اضافی روغن گرفته شود.

۶- شنیتسل ها را در دیسی قرار داده و با مقداری سیب زمینی سرخ كرده و كمی جعفری تزئین و سرو نمائید.

سایر نکات

گوشت سینه باید با بیفتك كوب خوب كوبیده و پهن شود

در هنگام طعم دار كردن مرغ به این نكته توجه داشته باشید كه آرد سوخاری خود دارای مقداری ادویه و نمك و فلفل می باشد.

در هنگام سرخ كردن اگر روغن به اندازه كافی داغ نباشدلایه تشكیل شده روی سینه از آن جدا خواهد شد.

در صورتیكه ضخامت گوشت سینه زیر باشد و خوب نازك شده باشد هنگام برگرداندن شنیتسلدر تابه جهت سرخ كردن روی دیگر آن مقداری شعله را كم كنید تا كاملاً مغز پخت شود.

جهت خوشمزه تر شدن می توانید در هنگام سرخ كردن 25 گرم كره به تابه اضافه كنید. ( بدیهی است اشخاصی كه دارای چربی و فشار خون بالا هستند می توانند از این كار اجتناب كند.)

با انواع تره بار خام و یا پخته بصورت بخارپز نیز می توانید شنیتسل را تزئین و سرو نمائید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 05:51 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.