تبلیغات
آشپزی - نودل چینی

آشپزی - نودل چینی

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - نودل چینی آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

نودل چینی در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

نودل ۲ بسته

مرغ (سینه) ۲ قطعه

بادام زمینی(بو داده شده و نمکی) ۱/۲ لیوان

سیر ۲ حبه

پودر سیر ۲ قاشق چایخوری

سس سویا ۳ قاشق غذاخوری

پیازچه به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- مقداری آب را به جوش آورده و نودل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در آب بجوشد تا مثل ماکارونی نرم شود.وقتی نودل پخته شد آن را آبکش کنید.ادویه مخصوص نودل(موجود در بسته بندی نودل)را به مواد گوشتی اضافه کنید.

۲- داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و نودل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ را به آن افزوده و بعد از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید.پیازچه ها را ریز خرد کرده و روی غذا بریزید و آن را برای سرو آماده کنید.

سایر نکات

1)در صورت تمایل پیارچه را به همراه پیاز سرخ کنید.

2)اگر سس سویا در اختیار نداشتید این غذا را با سس کچاپ و مقداری سرکه سیب طبخ کنید.

3)در صورت تمایل مقداری پنیر رنده شده هم به غذا اضافه کنید.

4)توجه داشته باشید نودل اگر زیاد در اب بماند به شدت خمیر میشود و قابل استفاده نیست.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 05:47 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.