تبلیغات
آشپزی - به پلو

آشپزی - به پلو

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - به پلو آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

به پلو در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

برنج ۲ لیوان

شكر ۱ لیوان

به ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

خلال پسته ۱ استکان

نمك فلفل به مقدار لازم

خلال بادام ۱ استکان

طرز تهیه

۱- گوشت را چرخ كرده و خوب ورز دهید تا سفت شود.سپس آن را به صورت قلقلی های كوچك در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ كنید.

۲- به را شسته و به صورت خلال هایی با اندازه دلخواه دراورید و آن را آبپز كنید.

۳- گوشت های سرخ شده را در ظرفی مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب ، خلال پسته و بادام ، شكر ، به و زعفران اضافه كرده و شعله را زیاد كنید تا غذا به جوش آید و سپس شعله را ملایم كنید.

۴- در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و از مواد به صورت لابه لای برنج استفاده كرده و برنج را دم بیندازید.

سایر نکات

میتوانید به را با شكر بپزید

برای زیبا تر شدن غذا میتوانید از ته دیگ به استفاده كنید برای این كار مقداری بیشتر به ابپز كرده و به صورت حلقه ای در زیر برنج استفاده كنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 01:32 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.