تبلیغات
آشپزی - استیک براکیول

آشپزی - استیک براکیول

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - استیک براکیول آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

استیک براکیول در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم

سالسای گوجه فرنگی ۳,۱/۴ فنجان

سرکه سفید ۱/۴ پیمانه

آب مرغ ۲/۳ پیمانه

خرده نان ۱/۲ پیمانه

پنیر پارمزان ۲/۳ پیمانه

پنیر چدار رنده‌شده ۱/۳ پیمانه

سیر ۱ حبه

روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری

برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید

۲- جعفری را خرد کنید

۳- سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویه‌جات دلخواه مثل آویشن مزه‌دار کنید

۴- سپس 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید

۵- استیک قلوه‌گاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خرده‌نان را به‌طور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند

۶- از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.

۷- با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید

۸- فر را روی درجه 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید

۹- 2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید

۱۰- رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوه‌ای درآید، حدودا 8 دقیقه طول می‌کشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد

۱۱- سالسای گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید

۱۲- سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتی‌که گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یک‌بار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.

۱۳- پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول می‌کشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد

۱۴- رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتی متری دهید

۱۵- قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.

سایر نکات

رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجه‌فرنگی داخل فر گریل شده‌ است.

از خرده نان‌های حجیم،‌ مثل نان باگت یا تست استفاده کنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 01:28 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.