تبلیغات
آشپزی - بیف استراگانف

آشپزی - بیف استراگانف

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - بیف استراگانف آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

بیف استراگانف در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

http://pchef.ir

گوشت خلالی خرد شده ۲۰۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

قارچ اسلایس شده ۲۰۰ گرم

آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید

۲- گوشتتون رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان اب داشته باشه.

۳- حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید

۴- بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید.

۵- آردتون رو توی اب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی ارد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید.

۶- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا تون رو اندازه کنید و زیرش رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : جمعه 1 آبان 1394 | 01:25 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.