تبلیغات
آشپزی - پیراشکی فلفل

آشپزی - پیراشکی فلفل

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - پیراشکی فلفل آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

پیراشکی فلفل در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

http://pchef.ir

آرد سفید ۱,۱/۴ پیمانه

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق غذاخوری

خمیر مایه ۱/۲ قاشق غذاخوری

ماست ۱/۴ پیمانه

شیر ۱/۴ پیمانه

روغن مایع ۱/۸ پیمانه

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر 1.5 قاشق غذاخوری

مواد لازم میانی:

فلفل سبز (تند نباشد) ۶ عدد

گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم

قارچ ۱۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا ۱/۳ پیمانه

نمک و ادویه دلخواه به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- طرز تهیه خمیر:

۲- ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید. خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست. بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه.

۳- ممکنه یه کم چسبنده باشه ولی آرد بیشتری اضافه نکنید تا لطافتش رو از دست نده. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت تقریباً یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه.

۴- طرز تهیه پیراشکی:

۵- پیاز رو ریز خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید. وقتی تفت داده شد، قارچ های خرد شده رو بهش اضافه کنید. حرارت رو زیاد کنید و تند تند هم بزنید تا آبش کشیده شه.

۶- نمک و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید. (ادویه دلخواه میتونه زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، پودر تخم گشنیز، پاپریکا، اورگانو، آویشن و ... باشه) در نهایت جعفری و گشنیز رو هم اضافه کنید و مایه رو از روی حرارت بردارید. وقتی مایه کمی خنک شد پنیر رو هم به مایه اضافه کنید.

۷- برای این کار از فلفل های سبزی که بزرگتر از فلفل های معمولی هستن و طعمشون هم تند نیست، استفاده می کنیم.

۸- فلفل ها رو چاک بدید و هسته هاش رو خارج کنید.

۹- از مایه گوشتی هر چقدر که جا میشه بریزید تو فلفل و به اصطلاح فلفل رو با این مایه پر کنید.

۱۰- از خمیر گلوله کوچیکی بردارید و اون رو به شکل طناب دربیارید.

۱۱- یه سر طناب رو به نوک فلفل پر شده بچسبونید.

۱۲- و شروع کنید به پیچوندن دور فلفل تا برسید به سرش.

۱۳- اگه فلفل ساقه داره، ساقه ش رو بیرون از خمیر نگه دارید تا شکل بهتری پیدا کنه. لازم نیس خیلی محکم بپیچید. یه مقدار فلفل از لابلای خمیر هم پیدا بشه ایرادی نداره چون خمیر پف می کنه و فضای خالی رو می پوشونه.

۱۴- روی خمیر رو با کمی زرده تخم مرغ و شیر برس کنید و کمی هم کنجد بپاشید.

۱۵- فر رو با حرارت ١۶٠ درجه گرم کنید. پیراشکی ها رو بذارید تو فر و به مدت تقریباً نیم ساعت بپزید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : پنجشنبه 30 مهر 1394 | 03:23 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.