تبلیغات
آشپزی - جوجه سرخ شده (کره ای

آشپزی - جوجه سرخ شده (کره ای

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - جوجه سرخ شده (کره ای آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

جوجه سرخ شده (کره ای) در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

http://pchef.ir

مرغ (تکه شده) 1.5 کیلو گرم

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

روغن کانولا(یا هر روغن گیاهی دیگر) ۶ فنجان

آرد ۱/۴ فنجان

نشاسته سیب زمینی ۱/۲ فنجان

آرد برنج ۱/۴ فنجان

جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

مواد لازم برای سس :

سیر (خرد شده) ۴ حبه

روغن کانولا(یا هر روغن گیاهی دیگر) ۱ قاشق غذاخوری

سس کچاپ ۱/۳ فنجان

شربت برنج(اختیاری) ۱/۴ فنجان

سس گوجه فرنگی تند ۱/۴ فنجان

سرکه سیب(یا هر نوع سرکه دیگر) ۱ قاشق غذاخوری

گوجه گیلاسی برای تزیین به مقدار لازم

دانه کنجد برای تزیین به مقدار لازم

پیازچه برای تزیین (خرد شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- مرغ تکه شده و تمیز شده را با آب سرد شسته و سپس خشک میکنیم.

۲- تکه های مرغ را در یک ظرف بزرگ با فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط میکنیم و 3 دقیقه در دمای معمولی به آن استراحت میدهیم.

۳- روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر را در یک ماهیتابه ی بزرگ میریزیم و 7 تا 8 دقیقه صبر میکنیم تا بخوبی داغ شود.

۴- نشاسته ی سیب زمینی , آرد , آرد برنج , جوش شیرین و تخم مرغ را به تکه های مرغ اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.

۵- نیمی از تکه های مرغ ها را به روغن داغ انتقال میدهیم و 10 دقیقه در روغن داغ روی شعله ی زیاد سرخ میکنیم.بعد از این زمان مرغ ها را از ماهیتابه به یک ظرف انتقال میدهیم و بقیه ی تکه های مرغ را 10 دقیقه دیگر سرخ میکنیم.

۶- اینکار را دوباره انجام میدهیم(دو قسمت کردن تکه های مرغ و 10 دقیقه هر کدام را سرخ کردن)و در نهایت تمام تکه های مرغ را با هم در ماهیتابه گذاشته و چند ثانیه روی حرارت میگذاریم تا تکه های مرغ گرم شود.

۷- کمی روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر را در یک ماهیتابه دیگر داغ میکنیم.سیر را خرد کرده و کمی در ماهیتابه تفت میدهیم.سپس سس کچاپ , شربت برنج و سس گوجه فرنگی تند را به سیر اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و در آخر سرکه سیب یا هر نوع سرکه دیگر را به سس اضافه کرده و دوباره تفت داده و زیر آن را خاموش میکنیم.

۸- تکه های مرغ سرخ شده را به ماهیتابه ای که سس را در آن درست کردیم انتقال میدهیم و مرغ و سس را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و رو ی آن کنجد ریخته و دوباره مخلوط میکنیم.

۹- مرغ را به ظرفی انتقال داده آن را با دانه های کنجد , گوجه های گیلاسی و پیازچه خرد شده تزیین میکنیم.

سایر نکات

در صورت نبود شربت برنج میتوان آن را حذف کرد.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : پنجشنبه 30 مهر 1394 | 02:54 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.