تبلیغات
آشپزی - بوقلمون برگر یونانی

آشپزی - بوقلمون برگر یونانی

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - بوقلمون برگر یونانی آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

بوقلمون برگر یونانی در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

ماست (کم چربی) ۱/۲ فنجان

پیاز قرمز (خرد شده) ۱/۴ فنجان

خیار (خرد شده) ۱/۴ فنجان

گوشت بوقلمون (چرخ کرده) ۴۵۰ گرم

برگ پونه کوهی (خشک شده) ۱ قاشق چایخوری

پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری

نان همبرگر ۴ عدد

فلفل ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱- کباب پز را گرم کنید. در یک کاسه ی کوچک مواد سس (ماست، پیاز و خیار) را مخلوط کنید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.

۲- در یک کاسه ی متوسط باقی مواد به جز نان را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به شکل 4 قرص به ضخامت 1 سانتی متر و قطر 10 سانتی متر در بیاورید.

۳- قرص ها را روی کباب پز با شعله ی متوسط قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 8 تا 10 دقیقه تا موقعی که دمای داخل قرص ها به 165 درجه ی فارنهایت (73 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. برگر ها را با سس داخل نان سرو کنید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : پنجشنبه 30 مهر 1394 | 01:13 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.