تبلیغات
آشپزی - آکاراجه

آشپزی - آکاراجه

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی کن لذت ببر

آشپزی - آکاراجه آشپزی کن لذت ببر
لینک های دوستان
برچسب ها

آکاراجه در سرآشپز پاپیون

مواد لازم

لوبیا چشم بلبلی ۵۰۰ گرم

میگوی خشک ۱/۲ پیمانه

پیاز ریز خرد شده ۳/۴ پیمانه

سیر رنده شده ۲ حبه

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

مواد میانی:

میگو خرد شده ۱/۲ پیمانه

پیاز رنده شده ۳/۴ پیمانه

زنجبیل رنده شده ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند به مقدار لازم

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا لوبیا چشم بلبلی را یک شب خیس کنید و سپس پوست آنها را بکنید . میگو را نیز پوست بکنید و تمیز کنید و بشویید . سپس تمامی مواد را داخل غذاساز ریخته و به یک مایه نرم بدل کنید . نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود .

۲- اکنون از آن به اندازه یک نارنگی معمولی برداشته و در کف دست ( و با کمی آب ) کوفته درست کنید . آن ها را داخل روغن فراوان غوطه ور کنید تا کاملا طلایی و سرخ شوند .

۳- سپس آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی جذب شود . حال مواد میانی را با روغن زیتون در یک تابه کمی تفت دهید نا نرم شوند و بعد نمک و فلفل آنرا اندازه کرده و بخار دهید تا زیردندان نیایند . بعد کناره آنها را کمی چاک دهید و مواد را داخل آن قرار دهید .

سایر نکات

شما میتوانید برای داخل و مواد میانی آن , از مواد دلخواه خود استفاده کنید .

دستور پخت این غذا در نسخه 1,2 اصلاح شد

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌

http://pchef.ir



تاریخ : چهارشنبه 29 مهر 1394 | 05:50 ب.ظ | نویسنده : امیر جلیلی | نظرات
.: Weblog Themes By Slide Skin:.